آموزش طرز تهیه چوربا قارچ و ترخینه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
10 عدد قارچ
100 گرم ترخینه
1 قاشق سوپ خوری کره
1 قاشق مربا خوری رب
1.5 لیتر آب گوشت
جعفری
پیازچه
طرز تهیه
قارچ خرد شده را داخل ماهیتابه ای بریزید و با حرارت زیاد تفت بدید. پیازچه و جعفری را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. کره را داخل قابلمه آب کنید. ترخینه خشک و رب را اضافه کنید و تفت بدید(میتوانید سیر هم اضافه کنید) 1 لیوان آب سرد بریزید و سریع هم بزنید. سپس نیم لیتر آب مرغ یا آب گوشت بریزید و بجوشانید. قارچ و آب گوشت باقیمانده را بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد با حرارت کم بجوشانید. روی چوربا جعفری و پیازچه خرد شده بپاشید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه