آموزش طرز تهیه چوربا بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
500 گرم بروکلی
1 عدد هویج
1 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 قاشق غذاخوری آرد (سر پر)
3 قاشق غذاخوری کره
1.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، 300 گرم شیر)
1 لیتر آب (4 لیوان ،موقع اضافه کردن آب ، کم کم بریزید ممکن است کمتر از 1 لیتر آب کافی باشد)
به دلخواه میتوانید 2 لیوان آب گوشت و یا آب مرغ اضافه کنید(در صورت اضافه کردن مقدار آب را کم کنید)
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه
هویج و فلفل کاپیا را بعد از شستن ریز خرد کنید. بروکلی را به گلهای کوچک جدا کنید. قابلمه را روی اجاق بذارید و کره را آب کنید.
هویج ریز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تا وقتیکه کمی رنگش تغییر کند تفت بدید. سپس آرد را اضافه کنید و تا وقتیکه که بوی خامی آرد گرفته شود تفت بدید. آب را کم کم بریزید و دست دیگر با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. شیر را هم اضافه کنید. تا وقیکه بجوشد مدام هم بزنید بعد از جوشیدن فلفل ریز خرد شده و بروکلی را اضافه کنید و باز گاهی هم بزنید تا بجوشد. بعد از اینکه جوشید 20_15 دقیقه دیگر بپزید. وقتی که مطمئن شدید سبزیجات نرم شدند نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و یک قل بجوشانید چوربا آماده است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه