آموزش طرز تهیه چوربا اسفناج خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 کاسه پر اسفناج خرد شده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 استکان برنج
1 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری خامه
1.5 لیتر آب ، نمک
طرز تهیه
سیب زمینی و پیاز را پوست کنده ، شسته و درشت خرد کنید، بجز خامه تمام مواد را همراه با آب داخل قابلمه بریزید وقتی برنج پخت حدود 20 دقیقه با حرارت کم بجوشانید. سپس در غذاساز و یا با گوشت کوب برقی مواد را له کنید. اگر خیلی غلیظ باشد میتوانید 1 لیوان آب اضافه کنید . 2 قاشق خامه را اضافه کنید(ابتدا کمی هم بزنید و چند قاشق از آب چوربا اضافه کرده باز هم بزنید سپس داخل قابلمه بریزید) و 1 دقیقه دیگر بجوشانید سپس اجاق را خاموش کرده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه