آموزش طرز تهیه چوربا ازوگلین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان عدس قرمز (دال عدس)
2 قاشق غذاخوری بلغور
1 قاشق غذاخوری برنج
1 عدد پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری رب
2 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 حبه سیر
نعناع ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ،نمک
طرز تهیه
کره و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته تفت بدید. عدس قرمز ، برنج و بلغور شسته شده و آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و تفت بدید. 2 لیتر آب جوش بریزید (با آب مرغ یا آب گوشت خوشمزه تر میشود) و در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی پخت اجاق را خاموش کنید. داخل قابلمه دیگری 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری آرد را در روغن تفت بدید. سپس 2 قاشق غذاخوری رب را اضافه کرده تفت بدید. سپس حدود 2 لیوان آب را کم کم بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و بجوشانید. نعناع ، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنید و سس آماده شده را از روی روی اجاق بردارید و به چوربا اضافه کنید.
نمک هم اضافه کنید و 2_1 دقیقه بجوشانید. حالا چوربا برای سرو حاضر است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه