آموزش طرز تهیه چلو گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
گوشت گردن گوسفندی 1 عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران ،چوب دارچین و برگ بو به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید
2-گوشت گردن را به کمک قلممو به زعفران آغشته کنید و کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید
3-گوشت گردن را به همراه پیاز کاراملی شده تفت دهید. به صورتی که کاملا سرخ شود
4-رب گوجه فرنگی را تفت دهید. میزان مناسبی آب روی گوشت بریزید
5-چند عدد برگ بو و چوب دارچین در اطراف گوشت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۳ – ۴ ساعت بپزد.
6-در صورت تمایل چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطر کردن خوراک استفاده نمایید.
7-در اواسط پخت میزان مناسبی نمک به آب گوشت اضافه کنید. (از ریختن نمک مستقیم روی گوشت بپرهیزید.)
8-در اواخر پخت نیز مقداری زعفران برای ایجاد عطر و طعم و رنگ بهتر به گوشت اضافه نمایید.
9-در نهایت زمانی که یک پیمانه آب در قابلمه باقی مانده بود و گوشت کاملا پخته شده بود برگ بو و چوب دارچین را خارج کرده و سس گوشت را صاف کنید و به همراه آب لیموترش تازه در کنار چلو زعفرانی سرو نمایید
سایر نکات
میتونید درون زود پز گوشت و مواد رو بپزید در این صورت زمان پختشه ۱ ساعت و نیم انجاممیشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه