آموزش طرز تهیه چای زنجبیلی با عسل و لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
چای به مقدار لازم
آب لیمو تازه 1 عدد
عسل 1/3 فنجان
رنده پوست لیمو ترش 1 عدد
آب 6 فنجان
زنجبیل تازه به اندازه 2.5 سانتیمتر 1 قطعه
طرز تهیه
1-زنجبیل را پوست گرفته و خرد کنید.
2-آب را در یک کتری بجوشانید و زنجبیل خرد شده، رنده پوست لیمو و عسل را در آن بریزید تا با هم بجوشند.
3-سپس آب لیموی تازه را به آب جوش اضافه کنید و آن را در یک قوری بریزید.
4-بسته به اینکه چای غلیظ و یا رقیق دوست دارید، چای کیسه ای و یا مقداری چای خشک را در قوری بریزید و صبر کنید تا دم بکشد.
5-چای را از صافی عبور دهید تا برگ های چای و خرده های زنجبیل گرفته شوند.
سایر نکات
این چای برای سرماخوردگی و گلو درد بسیار مفید می باش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه