آموزش طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آب لیمو شیرین 1/4 فنجان
آب انار 1 فنجان
چای (چای کیسه ای) 4 عدد
رازیانه (رازیانه ستاره شکل) – اختیاری 1 عدد
چوب دارچین (۶ سانتیمتری) 1 عدد
میخک 3 عدد
زنجبیل ۳ سانتیمتری(ریز خرد شده) 1 برش
شکر 225 گرم
آب 7 فنجان
طرز تهیه
1-آب، شکر، زنجبیل، میخک، دارچین و رازیانه رو تو یه ماهی تابه بزرگ مخلوط کرده، حدودا ۱ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه و به جوش بیاد.
2-سپس از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد میکنیم. مجددا مخلوط موادمون رو به ماهی تابه برمیگردونیم و چای کیسه ای رو بمدت ۱۰ دقیقه تو مایعمون میذاریم.
3-حالا چای کیسه ای رو خارج کرده و آب انار و آب لیمو شیرین رو اضافه کرده، هم میزنیم. بعد روی حرارت میذاریم تا برای سرو کردن گرم بشه.
4-در صورت تمایل قبل از سرو با برش های لیمو و دارچین تزئین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه