آموزش طرز تهیه چاکو چری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 قاشق غذا خوری
شیر 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-قبل از شروع تخم مرغها در دمای محیط و فر از قبل روشن بشه برای شروع کار شکرو تخم مرغها و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجمی بشه و بعد شیر و روغن رو اضافه کرده ویه دور با همزن هم میزنیم.
2-حالا آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و بعددر قالب چرب شده و فر از قبل گرم شده با صد و هشتاد درجه بمدت سی دقیقه میگذاریم بپزه . برای من سی و دو دقیقه زمان برد،شما حتما تست کنین.
3-بعد از پخت داغ داغ همه جای کیک رو با چنگال یا چاقو سوراخ سوراخ میکنیم و قاشق قاشق ۱ لیوان شیر سرد را روی کیک داغ میریزیم و میگذاریم کامل سرد بشه و(اگه کیک سرد بود شیر رو داغ داغ میریزیم)
4-در این مرحله این کیک یه سس هم داره که میتونین بعد ریختن شیر وجذبش از نو روی کیک بریزید تا کیکتون خیس تر بشه. البته من خودم نریختم،چون با شیر خیس شده بود. یه لیوان شیر و یه قاشق پودر کاکائو و دو قاشق شکر رو روی حرارت بزارید،وقتی جوش اومد کنار بزاریدو وقتی کمی خنک شد روی کیک بریزید.
5-برای گاناش خامه صبحانه رو داخل ظرفی ریخته روی حرارت گذاشته وقتی ریز جوش زد خاموش کرده و شکلات تخته ای یا چیپسی ریخته همش زده کمی که از داغی افتاد روی کیکم میدیم ۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته، بعد روش مربای آلبالو یا مارمالاد آلبالو میریزیم.
6-آلبالو با شکلات معرکه میشه حذف و جایگزینش نکنین میتونین داخل کیک رو کمی خالی کنین تا جا برای ریختن سس شکلات گاناش و مربا داشته باشه البته این کاملا اختیاری هست. من روی کیک آلبالو گذاشتم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه