آموزش طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
نعنا تازه 100 گرم
گشنیز تازه 100 گرم
سیر 5 حبه
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آب لیمو تازه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا ریشهها و ساقههای ضخیم نعنا و گشنیز را جدا کنید.
2-پوست سیر را بگیرید.
3-مواد لازم را خوب بشوئید
4-تمام مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا له کنید.
5-در نهایت با میزان دلخواه نمک و فلفل مزهدار کنید.
6-میتوانید به این چاشنی کمی پودر زیره نیز اضافه کنید.
7-این چاشنی در ظرف دربسته تمیز به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
سایر نکات
چاشنیها از طعم دهندههای اصلی درتمام بخشهای هندوستان هستند که از سبزیجات تازه، گیاهان دارویی و ادویه جات تشکیل شدهاند. این چاشنی که به چاشنی سبز معروف است از چاشنیهای بسیار عالی و سالم برای ساندویچها میباشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه