آموزش طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
سیر ساطوری شده 110 گرم
ریشه زنجبیل 110 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-سیر خرد شده و ریشه زنجفیل رنده شده را در در غذا ساز ریخته و با هم ترکیب میکنیم.
2-سپس روغن زیتون را کمکم اضافه کرده و مجدداً مواد را میزنیم تا به مخلوطی نرم و یکدست برسیم.
3-پس از درست شدن این مخلوط آن را در یخچال یا فریزیر نگهداری میکنیم.
4-این چاشنی مزه فوقالعاده به کبابهای گوشتی میدهد و طبعی گرم دارد
با این مقدار مواد میتوانید یک پیمانه از این چاشنی را در مدت 15 دقیقه درست کنید و در یخچال یا فریزر نگداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه