آموزش طرز تهیه چاشنی ترشی پیاز و هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
پیاز قرمز بزرگ (نازک حلقه شده) 1 عدد
هویج بزرگ (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد
سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
2-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید
3-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.
4-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
5-این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می ماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه