آموزش طرز تهیه پیچ قارچ، ریزلقمه ای برای طرفداران قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیر یوفکا: 3 عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
آرد: 2 ق س
نشاسته ذرت: 2 ق س
سرکه: یک ق س
مواد لازم میانی:
قارچ (خردشده): 400 گرم
پیاز (خردشده): یک عدد
روغن: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.
خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.
مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه