آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : ۳ لیوان
خمیر مایه : ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر یا آب : ۱ لیوان
روغن : ۶ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
شکر : ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).
۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
طرز تهیه پیراشکی (مواد داخل پیراشکی)
۱- اول پیازو تفت بدین بعد گوشت چرخ شده و دلمه نگینی رو اضافه کنین وقتی گوشت یه مقدار تفت خورد قارچ اضافه کنین و در آخر یک قاشق رب بهش اضافه کنین.
نمک و ادویه رو یادتون نره.
۲- از خمیر اندازه یه نارنگی بردارید روی سطح کار با وردنه باز کنین از مواد گوشتی داخلش بریزین روش خمیر پیتزا بریزی و به سلیقه خودتون بپیچین روشو با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کنین بزارین تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه