آموزش طرز تهیه پیراشکی مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 3 پیمانه
شکر 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
روغن 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
مواد میانی :
سینه مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پودر سیر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد رومال
تخم مرغ (زرده 1 عدد
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید.مایه ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد.دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.
2-روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده
3-و آرد رو بتدریج بهش اضافه کنید.تا زمانیکه به دستتون نچسبه.ممکنه همه ی ارد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه میکنین.
4-خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه چندبار بکوبین روی میز کارتون.
5-خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.
6-تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.سینه ی مرغ رو خلال برش زده …گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم.
7-توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم.و تفت میدیم .نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.
8-سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.
9-مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.
10-خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم ,ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم.چندتا برش میزنیم
11-از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم
12-زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم
13-توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم.تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه