آموزش طرز تهیه پیراشکی با مغز شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پود خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
آرد : نیم کیلو
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
ماست سفت و شیرین : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱- ابتدا مایه خمیر ، شیر ولرم و یک قاشق از شکر را مخلوط و میزاریم تا عمل کنه.در یک کاسه بزرگ ماست ، تخم مرغ ، وانیل و باقی شکر را با همزن دستی میزنیم.مایه خمیر عمل آمده را اضافه و کم کم آرد را میریزیم تا خمیر نرمی داشته باشیم.
۲- خمیر را ۵ دقیقه ورز میدهیم بعد روشو را پوشانده تا استراحت کنه.بسته به گرمای محیط بین ۱ تا ۲ ساعت طول میکشه.بعد استراحت با ۱ دقیقه ورز دادن پف خمیر را گرفته، از خمیر چانههای کوچک ۴۰ گرمی گرفته.
۳- وسط چانه تکههای شکلات گذاشته دوباره گرد میکنیم و در سینی آرد پاشی شده با کمی فاصله میچینیم. دوباره روی سینی را پوشانده و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم.
۴- سپس در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین به صورت شناور سرخ میکنیم. بعد در صافی میزاریم تا روغنش گرفته شه. سپس به دلخواه روی آن پودر کاکائو یا پودر قند می پاشیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه