آموزش طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
آرد سفید ۵۰۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه فوری ۳ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود.
پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.
سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید.
در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید.
خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.
اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. میتوانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.
پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است. از خمیر جادویی میتوان برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی و حتی نان شیرینی نیز استفاده کرد.
مواد لازم پیراشکی
گوشت قرمز چرخ شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پنیرپیتزا ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل، نمک، آویشن، دارچین، روغن و کنجد برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه
قارچها و فلفل دلمهای را جداگانه خرد کنید.
پیاز را ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا آب آن تبخیر شده و گوشت کاملا بپزد.
قارچ را به گوشت اضافه کنید و صبر نمایید تا آب آن تبخیر شود.
زمانی که هیچ آبی در مخلوط گوشت و قارچ باقی نماند، روغن و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید.
اکنون رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بهم بزنید تا تمام مواد رنگ رب بگیرند.
روی یک سطح را آرد بپاشید و یک مقدار از خمیر جادویی را برش زده و پهن کنید.طرز تهیه پیراشکی با خمیر جادویی
با دست یا وردنه قطر خمیر را به یک سانتیمتر برسانید، سپس با یک لیوان دایرههایی را از خمیر جدا کنید.
خمیر دایرهای را باز کنید و مقداری از مایه گوشت و پنیر پیتزا را روی یه قسمت خمیر قرار دهید و طرف دیگر را روی آن برگردانید و با دست لبههای آن را فرم دهید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را کمی بهم بزنید. پیراشکیها که آماده شد، مقداری از زرده تخم مرغ را روی آن بزنید و کمی کنجد بپاشید.
داخل یک سینی فر را چرب کنید و پیراشکی با خمیر جادویی را داخل سینی بچینید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پیراشکیها را در فر قرار دهید.
سپس به مدت سه الی پنج دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پیراشکیها نیز برشته شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه