آموزش طرز تهیه پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر :
3ونیم لیوان آرد نان(490 گرم)
5 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1ونیم لیوان آب ولرم(360 گرم)
10 گرم پودر خمیر مایه فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
–
برای باز کردن خمیر :
آرد ذرت
–
برای سس:
5 قاشق سوپ خوری پر رب گوجه فرنگی
1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
پودر سیر
آب
ریحان خشک
آویشن
برای روش:
کاشار تازه یا موزارلا(پنیر پیتزا) و هر چیزی که خواستین
طرز تهیه
کمی آرد، شکر، آب و پودر خمیر مایه رو مخلوط کنین و بزارین 10 دقیقه بمونه، در کاسه ای آرد رو وسطشو گود کنین و مخلوط خمیر مایه و روغن زیتون رو اضافه کنین به گودی، ورز بدین حدود 1-2 دقیقه، نمک رو اضافه کنین و خیلی ورز بدین ، به دست نمیچسبه و نرمه،(سفت باشه باز کردنش سخت میشه)، بعد 2 راه داره برای اینکه خمیر بیاد…اول اینکه 40-45 دقیقه در دمای اتاق بمونه تا دو برابر شه و دوم اینکه خمیر روشو و ظرفشو روغن مایع بمالین و سلفون بکشین و در یخچال 8 ساعت بزارین.
فر رو در دمای 250 درجه بزارین و سینی فر یا سنگ پیتزا رو هم توش بزارین(به زمینش بخوره)،بعد ازینکه خمیر اومد، به 4-5 توپ تقسیم کنین و روشو بپوشونین و 10 دقیقه بزارین بمونه،(اگه گذاشته بودین یخچال، باید حداقل 30 دقیقه بمونه در دمای اتاق بعد به توپها تقسیم کنین)،کاغذ فر رو کمی بزرگتر از ابعاد پیتزاتون ببرین، روش آرد ذرت بپاشین، بعد خمیر رو روش باز کنین با دست و روش سس بمالین و پنیر یا پنیر هارو بزارین و بقیه موادو بزارین و با کاغذ روغنی بزارین فر، و 7-10 دقیقه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه