آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
گوشت چرخ کرده 150 گرم
خمیر پیتزا 500 گرم
قارچ 1 پیمانه
پنیر پیتزا 200 گرم
فلفل دلمه ای بزرگ 1عدد
سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
کره 250 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
طرز تهیه
1- گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
2-پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید .
3=کمی زردچوبه به آن بزنید، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
4-پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را خرد کنید.
5-قارچ ها را تمیز و بعد بشویید ، آن ها را خرد و با کره سرخ کنید.
6-فلفل دلمهای را بشویید. آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج و به صورت نگینی خرد کنید.
7-خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل ظرف ، به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید .
8-ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
9-به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید. پس از آن پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید.
10-فر را تا درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .
11-ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه