آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مارینارا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر از طرفداران پیتزای تند هستید، پیشنهاد میدهیم پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مخصوصش را از دست ندهید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو
۲۵۰ گرم پپرونی سولیکو
۱ عدد نان پیتزا پمینا
۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
مواد لازم برای تهیه سس مارینارا
گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون
سیر رنده شده
پودر انبه
پاپریکا
پودر آویشن
ریحان
نمک و فلفل
طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا قرار دهید. سپس با سس مارینارا (طرز تهیه در ادامه توضیح داده خواهد شد) سطح خمیر را بپوشانید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقههای پپرونی سولیکو را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است.
طرز تهیه سس مارینارا
ابتدا سیر را رنده کنید. سپس یک تابه برداشته و به مدت ۱ دقیقه سیر را در روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی سرخ کنید. حال گوجه فرنگی را زنده کرده و به مواد اضاقه کنید. سپس کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.
سپس پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن را به سس اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و دائما هم بزنید تا سس به جوش بیاید. دقت کنید که اندازه ادویهها بیشتر به ذائقه خودتان بستگی دارد. حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید و ریحان را اضافه کنید. سس آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه