آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا پپرونى

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آرد سفید 175 گرم
آب گرم ض 1/2 پیمانه
مخمر فوری 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 200 گرم
کالباس پپرونی ورقه ورقه شده 200 گرم
سس گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک خردشده 1 عدد
قارچ ورقه ورقه شده 4 عدد

طرز تهیه

1-آرد و مخمر را همراه یک قاشق چای‌خوری شکر در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس آب را کم‌کم اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. اگر آرد قوی نباشد یک‌چهارم پیمانه کافی است. خمیر به دست آمده نباید خیس باشد،

2-خمیر را ۱۰دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا مانند خمیربازی بچه‌ها شود، یعنی به دست نچسبد، رنگش باز شود و نرم و لطیف باشد. آن را در یک کاسه چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و یک ساعت در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.

3-خمیر را مجددا یک دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. آن را نصف کرده و هر نیمه را در یک بشقاب پیتزا باز کنید

4-روی هر خمیر ۲ قاشق غذاخوری سس ریخته و آن را پخش کنید. پنیر را روی خمیرها پخش کرده و پپرونی قارچ و پیاز را روی آن بریزید.

5-پیتزاها را نیم ساعت با دمای ۲۰۰درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس برش زده و سرو کنید.

سایر نکات

مخمر فوری را از مغازه‌های نان فانتزی تهیه کنید. مخمر فوری بسیار ریز است و نیازی به آماده‌سازی قبلی با آب ندارد
پپرونی نوعی کالباس تند ایتالیایی از خانواده سالامی است که معمولا از گوشت گوساله تهیه می‌شود و ضخامتش کمی از سوسیس کراکف کمتر است. البته یکی از کارخانه‌های داخلی اخیرا نوعی پپرونی تولید کرده که مانند کالباس‌های معمولی است. اگر پپرونی پیدا نکردید، از کالباس سالامی استفاده کرده و روی پیتزا فلفل قرمز بپاشید
در پیتزای پپرونی از هر نوع صیفی‌جاتی که مایلید، استفاده کنید، اما توجه داشته باشید موادی که آب می‌اندازد، مانند قارچ و پیاز، باید روی آن قرار بگیرد
روی پیتزا را خیلی پر نکنید، چون خمیر نمی‌تواند نفس بکشد و نمی‌پزد
اگر می‌خواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در 5دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر این‌صورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزارا قبل از آماده‌شدن خمیر از فر خارج کنید
پیتزا موقعی آماده است که خمیر دور آن برشته و طلایی شده باشد
به جای آب گرم می‌توانید از نصف آب و نصف شیر گرم استفاده کنید
طرز تهیه پیتزا پپرونى

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی