آموزش طرز تهیه پیتزا پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
عاشقان پنیر، این بار میخواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط با پنیر پیتزا درست میشود را در اختیارتون قرار دهیم. پیتزا پنیر یکی از سادهترین و لذیذترین پیتزاها است که میتوانید در خانه درست کنید. این پیتزا از سه نوع پنیر ریکوتا، پارمزان و موزارلا تهیه شده و آمادهسازی و پخت آن حدود 25 دقیقه زمان میبرد. با کتاب کاله همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر
۱ عدد خمیر پیتزا پمینا
۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ
۱۵۰ گرم پنیر ریکوتا
۱۵۰ گرم پنیر موزارلا
۱۵۰ گرم پنیر پارمسان
ریحان مقداری برای تزیین
طرز تهیه
تدا فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.
کف قالب یا ظرف مورد نظری که میخواهید داخل فر قرار دهید را به کمک روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا پمینا را روی ظرف قرار دهید.
روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند.
پنیرها را به ترتیب ریکوتا، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبههای خمیر کریسپی و طلاییرنگ شوند، از مقدار کمتری پنیر برای کنارههای خمیر استفاده کنید.
برگ ریحانهای تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.
در ادامه خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی شود، داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت
بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر است. بنابراین فر را حتما از قبل گرم کنید.
بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه