آموزش طرز تهیه پیتزا پای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
آرد سفید حدود یک و نیم پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد داخلی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد
قارچ سرخ شده به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
اویشن و پودرسیر درصورت تمایل
طرز تهیه
آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید .
کره سرد را با انگشت به خورد آرد بدهید تا حالت خرده نان بگیرد.
بعد شیر و زرده را با هم مخلوط کنید وبه آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید .
خمیر را نصف کنید،نصفش رو برای سطح تارت نگه دارید و قالب تارت رو چرب کنید و نصف خمیرو داخل قالب پهن کنید و به دیواره های قالب بچسبانید ودیواره هارا محکم کنید.
روی خمیر کمی سس کچاب بمالید وبا چنگال چند جای آن را سوراخ کنید.
موادمیانی را مانند مواد ماکارونی درست کنید اول گوشت رو با یک لیوان آب و پیاز و نمک و زردچوبه بذارید تا بپزه و ابش تموم بشه بعد بهش روغن اضافه کنید و قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خردشده را هم اضافه کنید و با هم تفت دهید و درآخر کمی آویشن و درصورت تمایل پودر سیر هم اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید وداخل قالب روی خمیر بریزید وخوب فشرده کنید ا و همه جای قالب رو پرکنید که جایی خالی نباشد بعد روش مقداری پنیر پیتزا بریزید.
بقیه خمیر را باز کنید و بصورت نوارهای یکسانتی برش بزنید و سطح پیتزا رو باهاش پوشش دهید من اول نوارهای افقی رو با فاصله ی یکسانت از هم چیدم بعد روش نوارهای عمودی رو چیدم و با کاتر دانه برف خمیر رو قالب زدم و باهاش تزئین کردم روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و بگذارید داخل فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بمونه بعد دوسه دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود.
من چون عجله داشتم زیاد مرتب درنیومد اگه وقت داشته باشین و با حوصله عمل کنین نتیجه بهتری میگیرین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه