آموزش طرز تهیه پیتزا هاوایی با نان پیتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
موا لازم برای 1 نفر
آناناس (چهار گوش خرد شده) به مقدار لازم
گوشت (یا گوشت دودی یا کالباس دودی، چهار گوش خرد شده) به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
نان پیتا (ترحیحاً نان گندم کامل) 1 عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
2-چند قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا روی یک تکه نان پیتا بمالید و پخش کنید.
3-بعد روی آنها را با گوشت یا کالباس دودی و تکه های آناناس بپوشانید. پنیر را روی آن پخش کنیدو بعد چند تکه ی دیگر گوشت و آناناس روی آن اضافه کنید.
4-روی سینی شیرینی پزی یا سینی فر قرار دهید (مستقیماً روی طبقات فر) و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و نان پیتا به اندازه ی دلخواه برشته شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز برش دهید و همان موقع سرو کنید.
سایر نکات
از آنجایی که این پیتزا ها کوچک هستند، میتوانید آنها را در فر توستر درست کنید.
طرز تهیه نان پیتا موجود است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه