آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پیتزا یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایتالیایی است که در واقع یک لایه خمیر است که روی آن را با سس گوجه، پنیر و دیگر مواد غذایی می‌پوشانند و آن را در فر قرار می‌دهند تا پخته شود. این مواد می‌تواند شامل سبزیجات، گوشت و هرچیز دیگری طبق سلیقه شما باشد. قدمت این غذا به قرن دهم میلادی برمی‌گردد. پیتزا یکی از آن غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا کسی به خودش زحمت نمی‌‌دهد آن را در منزل تهیه کند. اکثر افراد یا به رستوران‌ها می‌روند و پیتزای مورد علاقه خود را سفارش می‌دهند یا انواع نیمه آماده آن را از سوپر مارکت‌ها تهیه می‌کنند و در منزل به کمک فر یا مایکروفر آن را آماده می‌کنند. در این مطلب برای تهیه پیتزا به جای نان پیتزا از نودل استفاده شده. در ادامه مطلب طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

مواد لازم پیتزا نودل و پپرونی سولیکو

۱۵۰ گرم کالباس پپرونی سولیکو
۱ بسته نودل با طعم گوشت
۱ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم پنیر چدار
۵۰ گرم پنیر پیتزا
سس گوجه فرنگی، آویشن و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو

نودل را بدون ادویه بپزید و پس از نرم شدن آن را کاملا آبکش کنید. اجازه دهید نودل خنک شود.

سپس تخم مرغ، آویشن و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

درون تابه‌ای نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس مخلوط نودل را درون تابه پهن کنید و بعد از آن که یک سمت نودل پخت، آن را برگردانید و روی نودل مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید.

مقداری سس قرمز اضافه کرده و سپس نیمی از پنیر پیتزا را روی سطح نودل بریزید.

پپرونی‌های سولیکو را خرد کنید و آن‌ها را به پیتزا اضافه کنید و سطح پیتزا را با باقی مانده پنیر پیتزا بپوشانید.

در پایان در تابه را گذاشته تا پنیر پیتزا کاملا طلایی رنگ شود.
طرز تهیه پیتزا نودل و پپرونی سولیکو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی