آموزش طرز تهیه پیتزا نودل با موزارلا و سس پستو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
میخواهیم به جای نان پیتزا از نودل استفاده کنیم و طرز تهیه یک پیتزا نودل خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا نودل
۲ بسته نودل
۱ عدد تخم مرغ
نمک و تازه فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا موزارلا
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
رب گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه سس پستو
۲ فنجان ریحان تازه
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۲ حبه سیر
۵ عدد گردو
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سس پستو
برای تهیه سس پستو معمولا از دانههای کاج استفاده میشود. اما در صورتی که دانه کاج در دسترس نداشتید میتوانید از گردو هم استفاده کنید. ابتدا گردوها را با دست خرد کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی بو داده شوند و طعم بهتری بگیرند.
بعد از این که گردوها را از فر خارج کردید، سعی کنید تا جایی که میتوانید پوست آن را بگیرید.
ریحان، گردو، نمک، پنیر پارمزان و سیر را داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخر روغن زیتون هم اضافه کرده و مخلوط کنید. سس پستو آماده است.
طرز تهیه پیتزا نودل با موزارلا و سس پستو
ابتدا رشتههای نودل را مطابق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید و آبکش کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
داخل یک کاسه، تخم مرغ را بشکنید. سپس نودلهای پخته شده را به کاسه اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
روغن زیتون را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط نودل را داخل تابه بریزید و کاملا پخش کنید و کمی فشار دهید تا فشرده شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۲۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله پیاز خرد شده را با مقداری روغن داخل تابه تفت دهید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کرده و بپزد. مقداری رب اضافه کنید و مایه گوشت را کنار بگذارید.
حالا مقداری از سس پستو را روی تمام قسمتهای نودل بریزید. گوشت چرخ کرده و پنیر پارمزان را هم روی نودل بریزید. در تابه را ببندید تا پنیر آب شود. پیتزا نودل آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه