آموزش طرز تهیه پیتزا میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
میگو (پاک کرده) 300 گرم
پیاز متوسط و خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده و متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
قارچ ورقه ورقه شده 100 گرم
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا رنده شده 350 گرم
زیتون بدون هسته 6 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک و فلفل و ارگانو به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی 1 پیمانه
آویشن 1 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز 5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 5 قاشق چای خوری
جوز هندی 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق سوپ خوری
سرکه 5 پیمانه
نمک 5 قاشق چای خوری
پودر سیر 5 قاشق چای خوری
کاری (ادویه) 1 قاشق چای خوری
هل 5 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به ترتیب: پیاز، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.
2-فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و مدت ۱۰ دقیقهی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
3-روش تهیه سُس :
4-تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.
5-روش تهیهی خمیر:
6-آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسهای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد).
7-سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کردهاید باز کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه