آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دنیای پیتزا پر از تنوع و طعم های مختلفه از پیتزاهای گوشتی و دریایی گرفته تا گیاهی و غیره و خوبی پیتزا هم اینه که همه دوستش دارن پس با خیال راحت میتونیم فقط کمی خلاقیت به خرج بدیم و یه طعم جدید برای پیتزامون بسازیم. مثل پیتزای این مطلب که از یه سس خونگی لذیذ، مرغ سوخاری و فلفل دلمه ای درست شده و فوق العاده خوش عطرو خوشمزه است. پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنین…
مواد لازم:
فیله سوخاری (از هر قسمت مرغ که سوخاری و بدون استخوان باشه میتونین استفاده کنین)
گشنیز خرد شده
فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
پنیر پیتزا
سس پیتزا (طرز تهیه سس پیتزا خانگی رو در اینجا ببنین)
خمیر پیتزا (طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی رو در اینجا ببینین)
مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به مقدار پیتزایی که درست میکنین و سلیقه خودتون برای مقدار استفاده بستگی داره.
مراحل تهیه
ابتدا کف یه قالب پیتزا کمی آرد بپاشین و بعد خمیر پیتزا رو کفش پهن کنین.
خمیر رو به سس پیتزای خونگی یا هر سسی که میپسندین آغشته کنین.
حالا ابتدا روی سطح خمیر رو پنیر پیتزا بپاشین و بعد فیله مرغ سوخاری که خرد کردین رو روی سطح پیتزا پخش کنین.
بعد فلفل دلمه ای خرد شده و کمی دیگه پنیر پیتزا اضافه کنین. در نهایت پیتزا رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا بپزه. در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن کنین تا سطح پیتزا طلایی بشه.
حالا پیتزای خوشمزه شما حاضره نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه