آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا مخصوص

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از پیتزا‌های محبوب که در مواد آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و بسته به ذائقه خودمان می‌توانیم از مواد مختلفی استفاده کنیم، پیتزا مخصوص است. در این دستور ما از ژامبون و گوشت چرخ کرده استفاده کردیم. شما می‌توانید از مرغ و سوسیس هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز
۲۰۰ گرم ژامبون مرغ دودی سولیکو
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نان پیتزا پمینا
برگ ریحان
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
زیتون به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مخصوص

ک تابه برداشته، داخل آن مقداری روغن بریزید. پیاز‌ها را خرد کرده و درن تابه بریزید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و هر ادویه‌ای که مایل هستید را اضافه کنید. مواد را با حرارت ملایم و پس از این که گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، مواد را از روی حرارت بردارید.

کالباس‌ها را خرد کنید. قارچ هم بعد از این که شستید، حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و زیتون را هم خرد کنید.

نان پیتزا پمینا را روی میز کارتان قرار دهید. مقداری رب و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان ریخته و خوب پخش کنید. سپس مقداری پنیر روی رب ریخته و قارچ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید. روی مواد را با لایه‌ای از پنیر بپوشانید.

مقداری فلفل دلمه‌ای، برگ ریحان و زیتون روی پنیر پیتزا بریزید و پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل روشن کرده‌اید، قرار دهید.

۲ دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی‌رنگ شود. پیتزا مخصوص آماده است.
نکته

اگر دوست داشتید، خمیر پیتزا برشته‌تر شود، آن را حدود ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید سپس شروع به چیدن مواد کنید.
طرز تهیه پیتزا مخصوص
طرز تهیه پیتزا مخصوص

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی