آموزش طرز تهیه پیتزا قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
نان لبنانی 4 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 5 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) 200 گرم
سیر 3 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 3 عدد
آویشن 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا نان لبنانی ها(پیتا) را بصورت دایره بوسیله یک لیوان می بریم. تا به اندازه داخل قالب مافینی در بیاید. با یک عدد نان پیتا می توان ۴ دایره برای خمیر این پیتزا در آورد.
2-نان ها را داخل قالبها می گذاریم.
3-همزمان با اینکار گوجه فرنگی ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش و سپس درآب یخ انداخته تا پوست آن به راحتی جدا شود و آنرا بصورت پوره در می آوریم و با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن در قابلمه ای می ریزیم و می گذاریم که آب آن کمی خشک شود.
4-در هر قالب روی نانها یک قاشق غذاخوری سس آماده شده را می ریزیم
5-پنیر پارمسان و موزارلا را نیز در مرحله بعد اضافه می کنیم.
6-روی مواد را با ژامبون و فلفل دلمه پر می کنیم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم که پیتزا ها برشته شود.
سایر نکات
انتخاب مواد داخل پیتزا سلیقه ای است و هر کس بسته به موادی که در خانه دارد یا دوست دارد می تواند این پیتزا را آماده کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه