آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا با ریحان وگوجه فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا با ریحان وگوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

ریحان (خرد شده) 2 قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم
خمیر پیتزا 1 عدد
گوجه فرنگی (کوچک) 3 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 170 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-قبل از شروع پخت پیتزا طبقه پایین فر را آماده کرده و فر را با درجه حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد (۵۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

2-گوجه فرنگی را نازک حلقه کرده، کنار بگذارید.
3-روی سطح پوشیده از آرد، خمیر را با وردنه بکشید و به شکل دایره ای به شعاع ۲۵ سانتی دربیاورید و با دستتان سطح آن را صاف کنید (خمیر را بیش از نیاز ورز ندهید، اگر حالت چسبندگی به خود گرفت، با پاشیدن کمی آرد آن را می توانید از آن حالت دربیاورید) روی سینی فر کمی آرد بپاشید و با دقت خمیر را روی آن انتقال دهید.

4-سینی را یک یا دو بار تکان دهید و اگر خمیر به سینی چسبیده بود، بلند کرده و کمی آرد زیر آن بپاشید. اگر خمیر تغییر شکل داد آن را دوباره شکل دهید.

5-ریحان و پنیر را روی خمیر پخش کنید و گوجه ها را روی پنیر بچینید و نمک و فلفل را روی آن بریزید.

6-پیتزا را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و برشته شود و بعد از آماده شده، برش زده و سرو کنید.
طرز تهیه پیتزا با ریحان وگوجه فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی