آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سس گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
سیر یا زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذا خوری
بادمجان متوسط (حلقهحلقه شده با پوست) 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
اسفناج پخت 120 گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) 100 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
طرز تهیه
1-یک واحد خمیر را نصف و هر کدام را جداگانه پهن کنید
2-سیر یا زنجفیل را با سس مخلوط کنید.
3-بادمجانها را روی سینی فر قرار دهید و دو طرف آن را با روغن چرب کنید و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا هر دوطرف آن برشته شود
4-سس را روی خمیر پخش کنید و اسفناج را روی آن بگذارید . بادمجان را روی آن قرار دهید و پنیر موتزارلا را با دست تکهتکه و روی پیتزا پخش کنید
5-پیتزا را آنقدر در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا اطراف خمیر طلایی شود.
6-اگر میخواهید آن را روی منقل تهیه کنید دوطرف خمیر را چرب و روی توری بگذارید و روی منقل روشن قرار دهید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه