آموزش طرز تهیه پیتزا اسکرمبلد برای صبحانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
لذت خوردن پیتزا در وعده صبحانه را تنها با نان پیتزای آماده پمینا میتوانیم تجربه کنیم. چون در کوتاهترین زمان میتوانیم پیتزا درست کنیم! پیتزا اسکرمبلد یک پیشنهاد مقوی و خوشمزه است که صبحتان را زیباتر میکند. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد خمیر پیتزای آماده پمینا (۱ بسته)
۴ عدد تخممرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
۲۰ گرم کره
۸ ورقه بیکن گوساله سولیکو سرخ شده
۴ قاشق سوپخوری سس کچاپ
۱ قاشق چایخوری سس خردل
یکدوم قاشق چایخوری اوریگانو یا آویشن
۱۰ عدد گوجهفرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
۷۰ گرم پنیر چدار کاله
طرز تهیه
ابتدا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.
یک تابه بردارید. کره را داخل ان با حرارت متوسط ذوب کنید. سپس تخم مرغها را به تابه اضافه کنید. آنها را به وسیله یک قاشق مرتب هم بزنید تا اسکرمبلد شوند. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مزهدار شوند.
نانها را از بستهبندی خارج کنید. به وسیله یک قلموی آشپزی روی نانها را مقداری سس خردل و سس کچاپ بزنید. مقداری فلفل هم روی نان بپاشید.
در ادامه پنیر چدار رنده شده را روی نان پخش کنید. تخم مرغ اسکرمبلد شده را اضافه کنید. پنیر پیتزای رنده را هم اضافه کرده و تمام قسمت پیتزا پخش کنید. (یک سانت از دور نان را خالی بگذارید.)
حالا بیکن گوساله سولیکو را از وسط تا کنید و به همان صورت دور تا دور نان پیتزا بچینید.
گوجه فرنگیهای از وسط دو نیم شده را هم مابین بیکنها قرار دهید. پودر اوریگانو و آویشن را روی پیتزا بپاشید و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها طلاییرنگ شود و پیتزا کاملا پخته شود.
پیتزای خوشمزهتان آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه