آموزش طرز تهیه پیتزا اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر پیتزا 2 عدد
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پنیر موزارلا (موتزارلا) 150 گرم
پنیر گودا رنده شده 100 گرم
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آویشن 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-اسفناج را خرد کرده و میپزیم .
2-پیاز و سیر را خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا کمی نرم شود ، سپس اسفناج پخته را اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم .
3-خمیر پیتزا را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم ، سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .
4-مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پهن کرده و پنیر موزارلا و گودای رنده شده را روی آن ریخته ، در نهایت آویشن را روی پیتزا می پاشیم .
5-پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه