آموزش طرز تهیه پیتزا استیک با فلفل دلمهای و پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد به میزان لازم
خمیر پیتزا۴۵۰ گرم
روغن زیتون۵ قاشق چای خوری
گوشت استیک۳۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پیاز قرمز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۲ عدد
پنیر گودا۱۲۰ گرم
جعفری۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
1. از قبل فر رو با حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
2. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا رو به شکل یه بیضی ۳۵ سانتیمتری باز کنید. خمیر رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و روی اون با قلمو ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون بمالید. نصف دیگه خمیر رو هم به همین روش آماده کنید. اونها رو برای حدود ۱۴ دقیقه تا طلایی بشن در فر بپزید. در میان پخت سینی رو بچرخونید.
3. در این میان استیک رو خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به اون بزنید. در ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ۱ قاشق چایخوری روغن گرم کنید. استیک رو برای حدود ۱۰ دقیقه تا به میزان پخت مورد نظر برسید، بپزید (در میان پخت اون رو بچرخونید). استیک رو روی تخته بذارید، با فویل آلومینیومی روی اون رو بپوشونید و بذارید برای ۱۰ دقیقه استراحت کنه.
4.در ماهیتابه ۲ قاشق چایخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و فلفلهای دلمهای رو اضافه کنید و به اونها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه رو بذارید و اون ها رو برای حدود ۵ دقیقه بپزید (هر از گاهی مواد رو هم بزنید). در ماهیتابه رو بردارید و مواد رو برای ۸ دقیقه دیگه تا کاملا نرم و قهوهای بشن، بپزید.
5. استیک رو نازک برش بزنید. برشهای استیک، سبزیجات و پنیر رو روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا رو برای حدود ۳ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. قبل از سرو جعفری خرد شده رو روی پیتزا پخش کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه