آموزش طرز تهیه پیتزای گوشت دودی و کلم بروکلی لقمه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر چدار (رنده شده، 2 درصد چربی) 1/2 فنجان
گوشت دودی (خرد شده) 3/4 فنجان
کلم بروکلی (خرد شده) 3/4 فنجان
سس گوجه فرنگی (سس پیتزا یا سس پاستا) 1 فنجان
خمیر پیتزا 425 گرم
تخم مرغ (زده شده) 1 عدد
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2-نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
3-خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.
4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.
5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
6-روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
۱۰-7 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه