آموزش طرز تهیه پیتزای کادایف با کوکتل چیکو سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پیتزای کادایف با کوکتل چیکو سولیکو یک پیتزای جدید و متنوع با طعمی خاص است که به کمک رشته کادایف میتوانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید.
کادایف از انواع دسرهای پر طرفدار و محبوب ترکیهای است که در طرز تهیه دسر کادایف از شکر و کره و کادایف رشتهای و گردو خرد شده استفاده میشود. این بار میخواهیم از این رشتهها به جای استفاده در دسر، برای تهیه پیتزا استفاده کنیم. در واقع این رشتهها جایگزین خمیر پیتزا یا نان پیتزا میشوند.
اما از دسرهایی که میتوان به کمک این رشتهها تهیه کرد غافل نشوید. در مطالب قبلی طرز تهیه دسر کنافه را در اختیار شما قرار دادهایم که در اینجا میتوانید آن را مطالعه کنید.
مواد لازم پیتزای کادایف با کوکتل چیکو سولیکو
۱۰۰ گرم کوکتل چیکو سولیکو
۱۵۰ گرم رشته کادایف
۱ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شیر (خرید از دیجیکالا)
یک دوم پیمانه روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
۱ قاشق چایی خوری آویشن
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
کاغذ روغنی
طرز تهیه پیتزای کادایف با کوکتل چیکو سولیکو
ابتدا تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس کادایف خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
دو ورق کاغذ روغنی به اندازه کف تابه جدا کنید و یکی از آنها را کف تابه قرار دهید و نیمی از مخلوط کادایف را روی سطح آن ریخته و پخش کنید.
در یک ظرف، سس گوجه فرنگی، آویشن، نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی سطح کادایف بریزید.
سپس یک لایه پنیر رنده شده و کوکتل چیکو سولیکو اضافه کنید و در لایه نهایی باقیمانده مخلوط کادایف را سطح مواد ریخته و کاغذ روغنی دوم را روی مواد بگذارید و کنارههای دو کاغذ را با هم تا کنید.
در انتها درب تابه را بگذارید تا پیتزا کادایف بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه