آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای چینی تند

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای چینی تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر

گشنیز (تازه و خرد شده) 1 قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (خرد شده) 1/3 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 2 فنجان
نان پیتزا (آماده) 1 بسته
سس سویا 1 قاشق چای خوری
پوره فلفل قرمز 1 قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی (بدون نمک) 220گرم
ریشه زنجبیل (ریز خرد شده) 1 قاشق چای خوری
مرغ 300 گرم
روغن گیاهی(تند یا ساده) 1 قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی 1/2 فنجان

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

2-تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید.

3-مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید.

4-به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید.

5-سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.

6- 2قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید.

7-به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید.
طرز تهیه پیتزای چینی تند

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی