آموزش طرز تهیه پیتزای ورقه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ذوب شده 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
پنیر موتزارلای دالیا رنده شده سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده یک دوم پیمانه
پنیر فتا خردشده یک چهارم پیمانه
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
نان یوفکای دالیا 7 ورق
پیازچه نازک برش داده شده 4 عدد
گوجه گیلاسی یک و یک دوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
برگ ریحان برای تزیین به تعداد لازم
طرز تهیه
کره و روغن را در پیاله ای مخلوط کرده و کنار بگذارید.
پنیرها و آویشن را در کاسه ای مخلوط کرده و کنار بگذارید.
ورق های یوفکای دالیا را که مستطیلی بزرگ می باشد از وسط برش بزنید،
اکنون 14 ورق نان یوفکا دارید.
روی سینی فر را چرب کنید.
ورقی از نان یوفکا را روی سینی چرب شده قرار دهید،
سپس یوفکا را به وسیله برس با مخلوط کره و روغن چرب کرده و یک لایه دیگر را هم روی آن قرار دهید و چرب کنید،
سپس 3 قاشق سوپ خوری از مخلوط پنیر را روی آن بپاشید.
این کار را ادامه دهید تا ورقه ها تمام شود.
روی ورق آخر پس از چرب کردن نیمی از باقی مانده پنیر را بپاشید و پیازچه و گوجه های از وسط نصف شده را بریزید و روی گوجه ها نمک پاشیده و باقی مانده پنیر را بپاشید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 – 25 دقیقه قرار دهید
تا زمانی که پنیرها ذوب شده و لبه ها ترد و برشته شود.
در پایان با برگ ریحان تزیین نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه