آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ و پِستو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر پیتزا 1 عدد
سس پستو 3 قاشق غذا خوری
مرغ پخته رشته رشته شده 1.5 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 2.5 فنجان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده 2 عدد
برگ ریحان 1/4 فنجان
طرز تهیه
1-ابتدا فر را تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و روی ظرفی که می خواهید خمیر را روی آن قرار دهید کاملا چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.
2-خمیر را به مدت ۸ دقییقه در فر بپزید و از فر خارج کنید. روی آن ابتدا سس پیتزا بریزید سپس پنیر موزارلا و در آخر هم مرغ، گوجه ها و برگ های ریحان را اضافه کنید.
3-حالا دوباره پیتزا را در داخل فر قرار دهید و حدود ۶ دقیقه بپزید تا طلایی و قهوه ای شود و پنیر کاملا آب شود.
سایر نکات
طرز تهیه سس پستو:ابتدا 1/2 لیوان گردو یا بادام زمینی رو داخل میکسر آسیاب میکنیم بعد 2 لیوان ریحان خرد شده و 4 حبه سیر و 1/2 لیوان پنیر پارمزان رو اضافه کرده میکس میکنیم بعد روغن زیتون رو کم کم ریخته در آخر نمک و فلفل را ریخته میکس میکنیم.
سس پستو برای انواع غذاهای ایتالیای مثل پاستا و پیتزا استفاده میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه