آموزش طرز تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
پیاز 1 کیلوگرم
روغن 500 گرم
زردچوبه 2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
آب جوش به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پیازها را به صورت خلالی ویک دست برش زده وبعد به مدت ۳تا ۵ دقیقه درقابلمه آبجوش و نمک ریخته
2-وبعد در آبکش ریخته وروی پارچه قرار داده تا آب پیازها کشیده شود وبعد در یه ظرف گودی مثل شیرجوش روغن ریخته وپیازها را در روغن داغ سرخ میکنیم
3-ابتدا شعله زیاد ووقتی پیازها رو به طلایی شدن رفت با شعله ملایم تفت داده
4-زردچوبه را به پیازها اضافه کرده ( زردچوبه علاوه بر خوشرنگ تر شدن پیاز باعث ترد شدن و بهتر سرخ شدن پیاز میشود )و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظرتان حرارت را خاموش کنید .
5-چون سرخ شدن پیازها سریع متوقف نمیشود و خلالها بعد ازخاموش شدن حرارت همچنان تغییر رنگ خواهند داشت. ( در این مرحله خلالها خیلی سریع تیره میشوند)
6-بعد پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله کاغذی آشپزخانه پخش کنید. به این ترتیب پیازهای ترد وچیبسی خواهیم داشت.
تصاویر مراحل تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی
سایر نکات
نازک و یکسان خرد شدن خلالها تاثیر زیادی درتهیه یک پیازداغ کرانچی و تزیینی دارد.و پیازهای قرمز برای این منظور بهترند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه