آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه پیاز ترشی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیاز ترشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز پوست کنده 2 کیلوگرم
نعنا 1 کیلوگرم
سیر 500 گرم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نعناع را پاک کرده (می‌توان به جای نعناع تازه از ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می‌گذاریم تا کمی خشک گردد.

2-پوست سیرها را می‌کنیم و آنها را با نعناع چرخ می‌کنیم. پوست پیازها را نیز می‌گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می‌کنیم.

3-داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می‌ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می‌ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می‌ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم.

4-پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می‌ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می‌گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ).

سایر نکات

برای تهیۀ این ترشی بهتر است است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می‌توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پیاز ترشی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی