آموزش طرز تهیه پپرونی گیاهی خانگی؛ بهداشتی، پر پروتئین و بدون گلوتن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر عاشق پیتزا پپرونی هستید اما اخیرا به صف گیاهخواران پیوستید اصلا ناراحت نباشید نیازی نیست با پیتزای مورد علاقهتان خداحافظی کنید چون پپرونی گیاهی نیاز شما را برآورده خواهد کرد. من حدس میزنم مزه آن را هم دوست خواهید داشت. به غیر از اینکه بهداشتی و تمیز است و شما میتوانید با خیال راحت آن را بخورید، مزه خوبی هم خواهد داشت به علاوه ظاهری زیبا و پروتئینی سالم.
مواد لازم:
تافو (تا حد امکان خانگی): ۱۰ اونس (۲۸۳ گرم)
نمک دریا و فلفل سیاه: ۱ تا ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خشک شده: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری (بسته به میزان تندی که میخواهید)
دانههای خردل: ۲ قاشق چایخوری پودر
دانه رازیانه، کمی خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا دودی: ۲ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۲ قاشق چایخوری
شکر نارگیل: ۲ قاشق چایخوری
پودر بادیان رومی یا انیسه: ۱/۴ قاشق چایخوری
دود مایع: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
اسپری آشپزی یا روغن زیتون برای پختن و پز
طرز تهیه
1. تافو را در یک حوله تمیز قرار دهید و شیئی سنگین را روی آن قرار دهید مانند یک ماهیتابه آهنی تا آب آن بیرون بیاید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به همین وضع نگه دارید. همزمان فر را روشن کرده و روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) بگذارید.
2. هنگامی که تافو فشرده شد آن را به شکل مکعب درآورده و همراه با نمک دریایی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر خردل، دانههای رازیانه، پاپریکا دودی، پودر سیر، شکر نارگیل، بادیان رومی پودر شده و کمی دود مایع (اختیاری) را به غذاساز اضافه کنید. غذاساز یا مخلوط کن را روشن کرده و ترکیب را با هم مخلوط کنید هر وقت که مخلوط به کنارهها آمد آن را به مرکز غذاساز هدایت کنید.
3. یک تکه را به عنوان نمونه بردارید و میزان ادویه را بررسی کنید، در صورت نیاز به آن ادویه اضافه کنید؛ نمک بیشتر برای نمکی شدن، فلفل قرمز برای تندی، پاپریکا برای مزه دودی یا شکر نارگیل برای مزه شیرین بیشتر، هر کدام را که میخواهید بیشتر کنید.
4. مخلوط را به یک سینی که کاغذ مخصوص در آن گذاشته شده، انتقال دهید. یک ورق پلاستیک یا کاغذ فر را روی خمیر گذاشته و از دستهایتان برای پهن کردن آن به صورت یک لایه نازک و یکنواخت پهن کنید. ضخامت آن باید به اندازه یک چهارم باشد. هر چه لایه ضخیم تر باشد، زمان بیشتری هم برای پخت خواهد گرفت. روی آن را با اسپری آشپزی اسپری کنید یا روغن زیتون را به آرامی با قلم مو روی آن بکشید تا یک مقدار ترد شود.
5. در ۴۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی و کمی خشک شود، آن را بپزید. سپس برای برش پپرونی از یک قالب گرد و کوچک یا متوسط کوکی برای برش پپرونی گیاهی استفاده کنید. قطعات باقیمانده را نیز نگه دارید، تنها مشکل آنها این است که زیبا نیستند اما خوشمزه که هستند.
6. در این لحظه پپرونیها آماده اضافه کردن به پیتزا پپرونی هستند، که بعدا باید با پیتزا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند. زمان بر این اساس است که چقدر طول میکشد تا خمیر پیتزای شما پخته شود. شما متوجه خواهید شد که آنها وقتی که رنگ قرمز پر رنگ و کمی تردی را در پیتزا نشان می دهند، آماده برداشتن از فر هستند.
7. اگر شما نمیخواهید آنها را همین حالا پیتزا اضافه کنید، خیلی راحت آنها را خنک کنید، در پلاستیک یا ظرف در دارد گذاشته، در یخچال بگذارید (تا مدت ۴ روز نهایتا) یا در فریزر (به مدت یک ماه) برای استفاده بعدی نگهداری کنید. اگر آنها را منجمد کردید، کمی قبل از اضافه کردن به پیتزا آنها را کمی گرم کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه