آموزش طرز تهیه پوره لوبیا سفید؛ مزهای خوش طعم کنار ماهی! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب: 50 میلی لیتر
کنسرو لوبیا سفید: 800 گرم
سیر: 2حبه
پیازچه: 1 دسته
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
جعفری: کمی
طرز تهیه
1. سیر و پیازچه را ریز خرد کنید (به جای پیازچه می توانید از یک پیاز کوچک استفاده کنید).
2. روغن زیتون را در تابه ای گود گرم کنید و پیازچه خردشده را درون آن بریزید.
3. آنها را برای 5 دقیقه روی شعله کم تفت دهید، سپس حبه های سیر له شده را اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود.
4. کنسروها را آبکشی کنید. اگر کنسرو لوبیا در دسترستان نیست خودتان در منزل لوبیا سفید را بپزید؛ در اینصورت زمان پخت این پوره نسبتا طولانی خواهد شد. توجه کنید که منظور از 800 گرم دو قوطی 400 گرمی است؛ مقدار لوبیای خامی که باید بگذارید بپزد حدود 250 تا 300 گرم است.
5. لوبیاهای پخته و آبکش شده را در تابه بریزید و با اضافه کردن کمی عصاره یا آب آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید.
6. جعفری را با مقدار کافی ادویه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. آماده است. این غذا با ماهی سفید کبابی عالی می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه