آموزش طرز تهیه پودر کنتاکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
آرد سوخاری 1/2 لیوان
آرد گندم 1/2 لیوان
نشاسته پودر شده 1/2استکان
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
زیره کوبیده 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
پاپریکا دارچین،فلفل سیاه،میخک(ازهرکدام) 1/2 قاشق چای خوری
آویشن ،جوزهندی،گشنیز،زنجبیل،زردچوبه(از هرکدام) 1/2قاشق چای خوری
نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
تمام مواد رو با آسیاب برقی پودر میکنیم و با هم مخلوط میکنیم اگر خواستید پودرتون درشت تر باشه آرد سوخاریتون رو کمتر پودر کنید
سایر نکات
میتونید مقداری هم پودر پفک برای خوش طعم تر و خوشرنگ تر شدن بهش بزنید.
پودر کنتاکی رو میتونید بعد از آماده شدن در یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه