آموزش طرز تهیه پودر پاپریکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
فلفل دلمه ای قرمز 5 عدد
طرز تهیه
1-برای خشک کردنش راه های زیادی هست:میتوانید فلفلها را هم در فر خشک کنید هم روی شوفاژ یا روی بخاری و یا جلوی آفتاب خشک کنید
2-بعد از شستن دانه های فلفل را جدا کنید و به صورت ورقهای نازک برش دهید
3-حلقه های فلفل رو روی سینی فر قرار میدهیم فر رو روی ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.اگر فر شما درجه ای از این پایین تر داره حتما از همون درجه استفاده کنید.
4-حالا سینی فلفل رو توی فر میذاریم به مدت ۳ ساعت قرار داده .بعداز خشک شدن به کمک آسیاب پودر کنید و داخل ظرف در بسته نگهداری کنید.
سایر نکات
توجه داشته باشید هرچی درجه فر کمتر باشه رنگ پاپریکا قرمز تر و خوشرنگتری خواهد بود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه