آموزش طرز تهیه پودرسوخاری لیمو با مریم گلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
رنده پوست لیمو 3 قاشق غذا خوری
نان تست خشک 225 گرم
مریم گلی تازه و خرد شده 5 قاشق غذا خوری
نمک درشت 1.5 قاشق چای خوری
فلفل آسیابشده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-تکههای نانخشک را داخل مخلوطکن میریزیم تا ریزشود.
2-سپس آن را به یک کاسه منتقلنموده، پوستلیموی رندهشده و مریمگلی را نیز اضافهنموده، هممیزنیم و سپس نمک و فلفل را اضافهمیکنیم.
3-محصول موردنظرمان را (برای مثال: مرغ پوست کنده، فیلهماهی و …) در آرد، سپس تخممرغ و پس از آن در پودرسوخاری ادویهدار میغلتانیم. میتوانیم پودر سوخاریهای اضافی را در فریزر بهمدت یک ماه نگهداریم.
سایر نکات
این پودر سوخاری با عطر فراوان و طعم پوست لیمو مناسبِ انواع سوخاریهاست
با 225 گرم نان میشود حدود ¼2 پیمانه پودرسوخاری تهیهنمود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه