آموزش طرز تهیه پوآچا گل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع( من نصف لیوان ریختم)
1 عدد خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی است که معادل 13 گرم خمیر مایه خشک فوری است)
1 قاشق مرباخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد تخم مرغ ، سفیده برای خمیر زرده برای روی نان
آرد به مقدار لازم
برای داخل پوآچا پنیر سفید
طرز تهیه
مثل همیشه ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر مخلوط میکنیم و 10 دقیقه استراحت میدیم (در جای گرم) سپس بجز پنیر تمام مواد را اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با کنترل ریخته شود به اندازه ای بریزین که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) روی خمیر را میپوشانیم نیم ساعت زمان میدیم . وقتی به عمل آمد و حجمش زیاد شد چانه های کوچکی از خمیر جدا میکنیم. چانه خمیر را باز میکنیم و پنیر سفید را وسط خمیر میذاریم و و خمیر را میبندیم و شکل گرد باز کرده چهار برش میزنیم (موقع برش قسمت وسط خمیر را برش نمیزنیم) داخل سینی فر میذاریم و زرده تخم مرغ میزنیم قسمت وسط کمی خشخاش(در تركيه نوع خوراكى خشخاش موجود است)و یا کنجد میریزیم. و در فرميپزيم (180 درجه حدود 30_20 دقيقه ممكن است نسبت به حرارت فر شما زمان بيشتر شود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه