آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا گل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا گل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع( من نصف لیوان ریختم)
1 عدد خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی است که معادل 13 گرم خمیر مایه خشک فوری است)
1 قاشق مرباخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 عدد تخم مرغ ، سفیده برای خمیر زرده برای روی نان
آرد به مقدار لازم
برای داخل پوآچا پنیر سفید

طرز تهیه

مثل همیشه ابتدا خمیر مایه را با آب و شکر مخلوط میکنیم و 10 دقیقه استراحت میدیم (در جای گرم) سپس بجز پنیر تمام مواد را اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با کنترل ریخته شود به اندازه ای بریزین که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد) روی خمیر را میپوشانیم نیم ساعت زمان میدیم . وقتی به عمل آمد و حجمش زیاد شد چانه های کوچکی از خمیر جدا میکنیم. چانه خمیر را باز میکنیم و پنیر سفید را وسط خمیر میذاریم و و خمیر را میبندیم و شکل گرد باز کرده چهار برش میزنیم (موقع برش قسمت وسط خمیر را برش نمیزنیم) داخل سینی فر میذاریم و زرده تخم مرغ میزنیم قسمت وسط کمی خشخاش(در تركيه نوع خوراكى خشخاش موجود است)و یا کنجد میریزیم. و در فرميپزيم (180 درجه حدود 30_20 دقيقه ممكن است نسبت به حرارت فر شما زمان بيشتر شود)
طرز تهیه پوآچا گل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی