آموزش طرز تهیه پوآچا کروسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 قاشق مرباخوری سرکه (انگور یا سیب)
1 عدد تخم مرغ سفیده برای خمیر زرده تخم مرغ برای روی پوآچا
2 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق چای خوری نمک
1 پاکت کوچک خمیر مایه خیس (42 گرم) و یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
3 الی 3.5 لیوان آرد
کمی آرد و نشاسته ذرت برای باز کردن چانه های خمیر
100 گرم کره برای لایه های خمیر
برای داخل پوآچا:
200 گرم پنیر سفید صبحانه ، نصف بسته جعفری (حدود 15 ساقه) من پنیر پیتزا و سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) استفاده کردم.
طرز تهیه
شیر ولرم ، خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی بریزید حدود 10 دقیقه استراحت بدید.
آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط آرد را مانند حوض باز کنید سفیده تخم مرغ ، روغن مایع ، سرکه ، مخلوط شیر و خمیر مایه کف کرده و نمک را وسط آرد بریزید و کم کم با آرد مخلوط کرده ورز بدید. خمیر نرمی آماده کنید (در ابتدای کار مقداری از آرد را کنار بذارید و اگر نیاز بود کم کم به خمیر اضافه کنید) روی خمیر را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت بدید. سپس 8 چانه از خمیر جدا کنید. برای باز کردن چانه ها میتوانید از مخلوط نشاسته ذرت و کمی آرد استفاده کنید. چانه ها را به اندازه بشقاب کوچک باز کنید و روی هر چانه باز شده کره نرم شده بمالید و یا با کره آب شده چرب کنید و خمیر ها را روی هم بذارید. روی لایه آخر کره نزنید و مثل فیلم هر 8 خمیر را با هم با وردنه باز کنید اما خیلی نازک نکنید. به 16 قسمت برش بزنید. در کناره هر خمیر از مواد داخلی بذارید و رول کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس روی پوآچا ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی پوآچا ها سرخ شود بپزید. نوش جان(اگر پوآچا ها پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه