آموزش طرز تهیه پوآچا قلب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1 استکان شیر گرم(100 گرم_داغ نباشد نزدیک به ولرم)
1 استکان آب گرم(100 گرم)
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال جدا میشود)
5 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
خمیر مایه را در آب و شیر حل کنید(خمیر مایه فوری و سالم نیاز به استراحت ندارد اگر از سالم بودن خمیر مایه فوری مطمئن نیستید 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد و کف کند خمیر مایه معمولی هم باید در آب ولرم عمل بیاد)بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. روی خمیر را بپوشانید و کنار بذارید تا عمل بیاد(تا وقتی که حجمش زیاد شود حدود یک ساعت و یا کمی بیشتر) سپس از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و مثل فیلم شکل قلب بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید و با فرچه زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه