آموزش طرز تهیه پوآچا سبزیجات(فیلم در پست قبل) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان روغن زیتون
1 عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر زرده برای روی خمیر)
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم)
100 گرم کره
3 قاشق سوپ خوری ماست
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق مرباخوری شکر
1 بسته شوید ریز خرد شده(حدود 30 ساقه)
1 بسته جعفری ریز خرد شده(حدود 30 ساقه)
آرد به مقدار لازم
نمک(حدود 1 قاشق مرباخوری)
برای داخل پوآچا هر نوع پنیری که دوست دارید(پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا)
طرز تهیه
کمی آرد داخل ظرفی بریزید . خمیر مایه و شکر را به آرد اضافه کنید. شیر و آب را هم اضافه کنید و با دست هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اما اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و حدود 10دقیقه استراحت بدید)روغن زیتون ، کره ، ماست ، نمک ، شوید و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید بقیه آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید.آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود.روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس کمی خمیر را ورز بدید و از خمیر تکه هایی اندازه نارنگی بردارید و داخل خمیر پنیر بذارید و ببندید و داخل قالب مافین چرب شده بذارید و در فر 200 درجه تا وقتی که پوآچا بپزد و روی پوآچا سرخ شود بپزید (میتوانید چند دقیقه آخر پخت شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود) ❣نکته:ورز دادن خمیر خیلی مهم است. موقع ریختن آرد هم دقت کنید که مقدار آرد زیاد یا کم نشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه